Terzić zadovoljan - a sad, ono pravo...

Izvor: Sportske.net, 05.Sep.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić zadovoljan - a sad, ono pravo...

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je da je motivacija, a samim tim i igra ekipe na današnjoj utakmici protiv Bugarske u četvrtfinalu Evropskog prvenstva bila na znatno višem nivou, ali i istakao da predstoje dva najbitnija meča.

"Ne znam da li je ovo bila lakša pobeda nego u grupi. Tada smo u prvom setu imali malo problema, a posle je bila prilično lako dobijena. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Igra je danas, odnosno motivacija kod igračica bila je na znatno višem nivou", rekao je Terzić.

Odbojkašice Srbije plasirale su se danas u peto uzastopno polufinale Evropskog prvenstva, pobedivši Bugarsu u Ankari sa 3:0 u setovima, a na pitanje koliko je teško nositi to breme, Terzić je rekao da "jeste teško i da naravno to predstavlja pritisak".

"Naravno da nije lako, do sada se bore kakao treba, mirne su u glavi i razmišjaju o utakmici koja sledi. Imaju dosta iskustva i pameti da ne razmišljaju o tom pritisku i da taj pritisak ne utiče preterano na njih", rekao je Terzić.

Reprezentacija Srbije u polufinalu igra sa Italijom.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Odbojkašice su već postigle uspeh, ali sad nema stajanja!

Izvor: Sportske.net, 05.Sep.2019

Pomoćni trener ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Branko Kovačević ocenio je danas da je uspeh već postignut na Evropskom prvenstvu, ali da se ekipa time neće zadovoljiti i istakao da će učiniti sve kako bi "načinila još par koraka"......."Mislimo da je neki uspeh već postignut, jer...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.