Tamara Marković bez polufinala u trci na 400 metara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Avg.2014, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tamara Marković bez polufinala u trci na 400 metara

Srpska atletičarka Tamara Marković nije danas uspela da se plasira u polufinale trke na 400 metara na Evropskom prvenstvu u Cirihu.

Marković je trčala u četvrtoj kvalifikacionoj grupi i zauzela je peto mesto rezultatom od 53 sekunde i 41 stotinke.

U polufinale su se plasirale prve tri takmičarke iz svake kvalifikacione grupe i još četiri atletičarke sa najboljim rezultatima.

Polufinala su na programu sutra od 18.40.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Marković bez polufinala na 400 metara

Izvor: Akter, 12.Avg.2014

Srpska atletičarka Tamara Marković nije uspela da se plasira u polufinale trke na 400 metara na prvenstvu Evrope u Cirihu...Markovićeva je večeras u kvalifikacijama zauzela peto mesto u svojoj grupi rezultatom 53,41 sekundi...Najbolje vreme u kvalifikacijama na 400 metara ostvarila je Ukrajinka Olga...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.