Srpski gimnastičari ispod očekivanja na Evropskom prvenstvu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2022, 15:57

Srpski gimnastičari ispod očekivanja na Evropskom prvenstvu

Naša muška gimnastička reprezentacija nije postigla očekivane rezultate na Evropskom šampionatu u Minhenu. Petar Vefić je zauzeo 62. mesto u višeboju, dok je Ivan Dejanović nakon pada u vežbi na vratilu zauzeo 80. mesto.

„Bili smo odlično pripremljeni i potajno smo očekivali finala, međutim opet su naši takmičari imali pehove i na kraju nam preostaje da se pokažemo u što boljem izdanju na predstojećim svetskim kupovima i da ostvarimo što bolje plasmane na evropskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i svetskoj rang-listi. U svakom slučaju plasmani na Evropskom šampionatu u Minhenu nisu prava slika forme i mogućnosti naših reprezentativaca. Nema predaha, nastavljamo pripreme za predstojeća domaća i međunarodna takmičenja koja nas očekuju do kraja godine“ – izjavio je u javljanju za Radio Novi Sad iz Minhena selektor naše muške reprezentacije Vladimir Drakulić.

Našim reprezentativcima u oktobru predstoje dva svetska kupa, prvog vikenda u mađarskom Zombotelu i drugog vikenda u turskom Mersinu.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.