Srebro za Srbiju na EP u badimntonu

Izvor: RTS, 03.Sep.2019, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srebro za Srbiju na EP u badimntonu

Reprezentacija Srbije u badmintonu u sastavu Mihajlo Tomić, Sergej Lukić, Aleksandar Jovičić, Sara Lončar, Anđela Vitman i Nina Bogdanović, osvojila srebrnu medalju na Evropskom ekipnom prvenstvu za igrače do 17 godina, koje je održano u poljskom gradu Gniezno.
Glavni trener badminton reprezentacija Srbije Milan Barbir rekao je da je tim srechan zbog uspeha, ali da nema vremena za slavlje jer predstoji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << broba za medalje u individualnom delu takmičenja.

"Ovo je svakako velika potvrda da se srpski badminton razvija u sjajnom pravcu i mislim da će dodatno pojačati samopouzdanje, koje je i pre ovoga bilo na visokom nivou, kako igrača tako i nas trenera. Hvala svim igračima na maksimalnom zalaganju, dali su sve od sebe i verujem da je ovo samo dobar zamajac za sve što nas očekuje u bližoj i daljoj budućnosti. Naša snaga je u posvećenosti, ljubavi, fanatičnom radu i jedinstvu."
"Od meča četvrtfinala, kada su nam se pridružile kolege i prijatelji iz Srbije, atmosfera na tribinama bila je za pamćenje a naši takmičari su dobili novi vetar u leđa. Na kraju smo ostvarili istorijski rezultat", rekao je Babir, koji sa pomoćnim trenerima reprezentacije Draganom Antićem i Nikolom Mijačićem, čini stručni štab Srbije na ovom takmičenju.
Na EP u Poljskoj počele su borbe za odličja i u pojedinačnoj konkurenciji koje će trajati do 7. septembra, a srpska reprezentacija će nastupiti u svim konkurencijama.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Srebro za Srbiju na EP u badimntonu

Izvor: B92, 04.Sep.2019, 08:50

Reprezentacija Srbije u badmintonu osvojila je srebrnu medalju na Evropskom ekipnom prvenstvu za igrače do 17 godina, koje je održano u Poljskoj.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.