Srbija gazi do trona! – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 04.Sep.2019, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija gazi do trona! – MaxBet Sport

Evropsko prvenstvo za odbojkašice ulazi u samu završnicu, a na redu su četvrtfinalni mečevi. U sredu se za polufinale bore Srbija i Bugarska, a taj meč se igra u Ankari. Biće to drugi okršaj istih rivala na istom mesto u roku od samo nekoliko dana. Podsetimo, u grupi A naše odbojkašice su pobedile 3:1 iako su ubedljivo izgubile prvi set. Dakle, među rivalkama nema tajni. Ono što raduje je sve bolja igra evropskih i svetskih šampionki.
MAXBET ASISTENCIJA SERBIA – BULGARIA >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << H1
Vidi se da se na početku takmičenja igralo pod ručnom. Kolika je snaga naših odbojkašica videlo se u osmini finala. Selektor Zoran Terzić je odlučio da ne uvodi u igru najbolju igračicu prošlogodišnjeg Svetskog prvenstva Tijanu Bošković, ali to nije bio problem da se Rumunke pregaze sa 3:0.
Doduše, sada ne sme biti kalkulacija. Mora od starta da se igra ozbiljno, jer Bugarke nisu nimalo naivne. To su pokazale u osmini finala kada su sa maksimalnih 3:0 i bez prevelike drame savladale Azerbejdžan koji je pre dve godine stigao do polufinala Evropskog šampionata.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Ovo će da bude treći okršaj srpskih i bugarskih odbojkašica ove godine. Prvi put su se srele u Ligi nacija i Bugarke su dobile 3:1. a onda su se naše revanširale u Ankari. Treba reći da je Srbija u Ligi nacija igrala sa kombinovanim sastavom, bez najboljih odbojkašica. Računajući najveća takmičenja (Evropska i Svetska prvenstva, te Olimpijske igre) od Bugarske nismo izgubili baš dugo.
Zbog toga u redovima Srbije postoji optimizam, a on je podgrejan činjenicom da su Srpkinje dobile svih šest mečeva na Evropskom prvenstvu. Pobednik iz ovog meča sastaće se sa boljim iz duela Italije i Rusije. Italijanke su vicešampionke planete, pa možemo u polufinalu da vidimo reprizu prošlogodišnjeg finala Svetskog prvenstva u Japanu.

The post Srbija gazi do trona! – MaxBet Sport appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.