Srbija - Crna Gora 19:22, kraj

Izvor: RTS, 08.Dec.2014, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija - Crna Gora 19:22, kraj

Ženska rukometna reprezentacija Srbije startovala je porazom na Evropskom prvenstvu. U prvom meču naše rukometašice su poražene u Osjeku od Crne gore rezultatom 22:19. U drugom kolu u sredu od 18.00 časova Srbija igra protiv Francuske. Direktan prenos je na našem Drugom programu.

21.49 - Kraj utakmice.Rukometašice Srbije izgubile su u prvom meču na Evropskom prvenstvu od Crne Gore rezultatom 22:19.

21.47 - Crnogorke nakon tajm-auta >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << uspevaju da realizuju napad 22:19. Naše nisu uspele da uzvrate. 

21.46 - Još 90 sekundi do kraja. Crna Gora ima dva gola prednosti, a njihov selektor je zatražio tajm-aut.

21.44 - Poslednja tri minuta susreta, naše devojke imaju dva gola zaostatka - 21:19.

21.40 - Naše rukometašice uspevaju da postignu tri vezana pogotka i smanje na 20:17. Trener protivnica Adžić traži tajm-aut. Još pet minuta do kraja susreta.

21.36 - Veliki pad u igri naše selekcije, protivnice to koriste i povećavaju prednosti, 20:15.

21.35 - U poslednjih deset minuta protivnice ulaze sa četiri gola prednosti 19:15.

21.31 - Crnogorke potom uspevaju da povećaju na 18:15. Selektor Bošković traži tajm-aut kako bi ponovo podigao ekipu.

21.26 - Naše nisu uspele da iskoriste napad u kome su mogle da povedu. Protivnice koriste nekoliko grešaka naše selekcije i ponovo dolaze do dva gola prednosti - 16:14.U toku je 45. minut susreta.

21.22 - Nakon devet minuta igre u drugom poluvremenu naše rukometašice su uspele da stignu do izjednačenja 12:12.

21.17 - U drugom poluvremnu reprezentativke Srbije znatno agresivnije i uspevaju da pariraju protivnicama.

21.12 - Počelo je drugo poluvreme.

20.57 - Poluvreme. Protivnice vode sa 10:8. Naše rukometašice uspele su da se približe Crnogorkama na gol razlike, 7:6. Potom su protivnice, vezale nekoliko uspešnih napada. Na kraju naše devojke uspevaju da na poluvreme odu sa dva gola zaostatka. Primetan je neujednačen kriterijum sudija. Dosta gruba igra Crnogorki nije adekvatno sankcionisana, dok su se sa druge strane Rumunke lako odlučivale da kažnjavaju naše reprezentativke. 

20.36 - Naše konačno uspevaju da prekinu seriju protivnica od pet golova i smanjuju na 2:5. Reprezentacija Srbije nije postigla gol 12 minuta. 

20.30 - Nakon početnog odmeravanja snaga i dosta grešaka na obe strane, Crnogorke zaigrale nešto agresivnije i uspele da preokrenu rezultat sa četiri vezana gola - 1:4. Selektor Bošković je tražio tajm-aut kako bi povezao naše redove.

20.22 - Prvi gol za našu selekciju na ovom Evropskom prvenstvu postigla je Katarina Stefanović i dovela Srbiju u početno vođstvo.

20.17 - Počeo je meč između Srbije i Crne Gore.

20.12 - Nakon intoniranja himni očekujemo početak meča.

Rukometašice Srbije sa puno motiva ulaze u meč sa Crnom Gorom. Prvi meč na prvenstvu uvek je najteži. Naše devojke spremne su da pruže svoj maksimum. Da li će to biti dovoljno ostaje da se vidi. 

Na kontinentalnom šampionatu, koji je počeo u nedelju utakmicama A i B grupe, a traje do 21. decembra u zajedničkoj organizaciji Mađarske i Hrvatske, pored Srbije i Crne Gore učesnici grupe u Osijeku su Francuska i Slovačka.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šampionke Evrope prejake za Srpkinje

Izvor: MozzartSport.com, 08.Dec.2014

Crna Gora slavila u meču sa vicešampionkama sveta..Nažalost, vicešampionke sveta su započele Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj i Mađarskoj porazom. Najbolji tim Evrope sa prethodnog takmičenja Crna Gora pokazao je da i dalje konkuriše za jedno od najviših mesta na Starom kontinentu pobedivši srpske...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.