Sjajni Hrvat na pragu Arsenala?!

Izvor: Sportske.net, 25.Jun.2016, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajni Hrvat na pragu Arsenala?!

Reprezentacija Hrvatske pokušava da preko "leđa" Portugalije izbori plasman u narednu fazu, a jedan od najboljih među "Vatrenima" bi mogao da ostvari svoj san.

Kako mediji na "Ostrvu" javljaju, Ivan Perišić bi, po završetku Evropskog prvenstva, mogao da zaduži opremu Arsenala!

Hrvatski fudbaler pruža sjajne partije u Francuskoj, a to ga je izlgeda preporučilo Arsenu Vengeru, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji traži zamenu za indisponiranog Tia Volkota.

Pojedini mediji smelo nazivaju Perišića i najboljim igračem dosadašnjeg toka Evropskog šampionata, a to mišljenje po svemu sudeći deli i francuski strateg sa klupe "Tobdžija".

Podsetimo, Perišić je početkom minule sezone prešao iz redova Volfsburga u ekipu milanskog Intera, gde se ustalio kao jedan od najboljih ofanzivaca.

On je u dresu Intera u Seriji A na 34 nastupa postigao sedam golova, a ubeležio je i šest asistencija.

Interesovanje za njegove usluge, pokazala je i njegova bivša ekipa, Borusija iz Dortmunda, a u svojoj ekipi bi voleo da ga vidi i Antonio Konte.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.