Selektor besneo, Natho plakao?

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2019, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selektor besneo, Natho plakao?

U kakvom će raspoloženju vezista Partizana dočekati nove klupske obaveze?

Reprezentacija Izraela doživela je bolan poraz u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, na gostovanju u Sloveniji, rezultatom 3:2.

Meč su obeležili preokreti. Slovenija je prvo poluvreme rešila u svoju korist, u drugom je Izrael okrenuo na 1:2, da bi u finišu domaći tim uspeo da napravi novi rezultatski obrt >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i na kraju slavi rezultatom 3:2.

Jedan od strelaca za selekciju Izraela bio je i vezista Partizana Bibras Natho, koji je početkom drugog poluvremena postigao prelep pogodak sa oko 25 metara od gola Jana Oblaka.

Međutim, konačan ishod je pokvario raspoloženje i njemu i njegovim saigračima, a selektora reprezentacije Izraela, Austrijanca Andreasa Hercoga je - potpuno razbesneo.

Tamošnji mediji preneli su da je Hercog posle meča toliko bio ljut na svoje igrače da je maltene ''demolirao'' svlačionicu.

''Naivni ste, nikada ništa nećete postići! Pravimo nezamislive greške, treći gol je bio sramota'', grmeo je Hercog na svoje izabranike, a navodno su Bibras Natho i Beram Kajal plakali posle svega što se izdešavalo.

Izraelci su posle ovog poraza na pretposlednjem, petom mestu u kvalifikacionoj Grupi G. Da su uspeli da sačuvaju vođstvo, sad bi bili na drugom mestu, koje su preuzeli Slovenci.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.