Salaški: Dvorana me više neće videti

Izvor: B92, 03.Mar.2017, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Salaški: Dvorana me više neće videti

Srpska atletičarka Tamara Salaški bila je razočarana posle polufinalne trke na 400 metara na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu.

Njoj je za 0,9 sekundi izmakao plasman u finale, pošto je ostvarila rezultat od 53,50 sekundi, a srpska atletičarka ističe da je mogla da ostvari mnogo bolji rezultat, kao i da se neće skoro takmičiti u zatvorenom.

Od izveštača B92 iz Beogradske arene Sare Milićević.

„Znaš da si mnogo dobar i da vrediš >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mnogo više, ali kad jednostavno neće... Jedva čekam da napolju imam svoju stazu, da trčim svoj ritam, da mi niko ne smeta. Naporno je kada se „gurkamo“ u stazi, troši se dosta snage. Mislim da mogu daleko ispod 53 sekunde da istrčim. Ne pada mi na pamet da idem na neke mitinge. Takmičenje u dvorani me neće skoro videti.“

Tamara Salaški ističe da ima propusta u organizaciji takmičenja.

„Mnogo je bilo propusta u organizaciji, ali sada se to popravlja. Mislim da ne zaslužujemo da se kod nas održi Svetsko dvoransko prvenstvo 2020. Super je sve što vi vidite sa strane, ali mislim da ima propusta“, rekla je Tamara Salaški posle trke.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Salaški: Dvorana me više neće videti

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Mar.2017

Srpska atletičarka Tamara Salaški bila je razočarana poslije polufinalne trke na 400 metara na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu...Njoj je za 0,9 sekundi izmakao plasman u finale, pošto je ostvarila rezultat od 53,50 sekundi, a srpska atletičarka ističe da je mogla da ostvari mnogo bolji...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.