Izvor: HotSport.rs, 20.Avg.2015, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠPANCI OSLABLJENI: Prva zvezda Barselone ne napada Tea i drugare

Svega 16 dana pre početka Evrobasketa reprezentacija Španije je ostala bez važnog igrača.

Naime, zbog povrede stopala kontinentalni šampionat će propustiti košarkaš Barselone Aleks Abrines. Sjajni šuter je povredio stopalo i neće ga zalečiti do početka Evropskog prvenstva. To je za Serđa Skarijola loša vest, ali ne i za Teodosića i drugare, koji će sa “crvenom furijom” ukrstiti koplja 5. septembra.
Španija na Evrobasketu neće >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << moći da računa ni na igrače koji su davno otkazali Marka Gasola, Hose Kalderona, Huan Karlosa Navara i Riki Rubija.
The post ŠPANCI OSLABLJENI: Prva zvezda Barselone ne napada Tea i drugare appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.