ŠOK! Raduljica ne ide na Evrobasket

Izvor: Press, 17.Avg.2017, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK! Raduljica ne ide na Evrobasket

Košarkaška reprezentacija ostala bez još jednog važnog igrača pred kontinentalno takmičenje.
Foto: Tanjug
Bjelica, Jokić, Simonović, Nedović, sada i - Miroslav Raduljica!
Lista igrača koji su otkazali selektoru Srbije Aleksandru Đorđeviću pred Evropsko prvenstvo "bogatija" je za novo ime, Raduljica je defintivno završio sa pripremama za Eurobasket zbog povrede kolena, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Blic.
Ekipa je krenula na turnir u Hamburgu, ali u avionu neće biti srpskog centra, niti će on nastaviti dalje sa saigračima za ovaj put.
Ako je selektoru Đorđeviću za utehu, ima brigu manje koja tri centra će voditi na kontinentalno takmičenje: Kuzmić, Marjanović i Štimac će gotovo sigurno biti u 12.
Srbija će u Nemačkoj boraviti od 18. do 20. avgusta, gde će za rivale imati Poljsku, Rusiju i selekciju domaćina.
Dva dana posle toga, naš tim se seli u Atinu na “Akropolis kup”, na kom će pored Srbije i Grčke igrati i Italija i Gruzija, od 23. do 25. avgusta.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.