Izvor: HotSport.rs, 12.Jun.2016, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLAVIO POBEDU, PA ČUO TUŽNU VEST: Porodična tragedija Darija Srne

Posle utakmice sa Turskom, kapiten reprezentacije Hrvatske Darijo Srna čuo je veoma tužnu vest.

Tokom utakmice sa Turskom, prve za selekciju Hrvatske na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, Dariju Srni preminuo je otac, što je on čuo baš za vreme slavlja pobede na startu takmičenja.
POTEZ KOJI JE RAZBESNEO TURKE: Tufan imao ‘preča posla’ dok je Modrić ‘zatezao’ za evrogol (VIDEO) >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
Njegov otac bio je veoma bolestan već duže vreme, ali je ovakav gubitak uvek težak za svakoga. Videćemo kako će ovo uticati na njegove partije u nastavku šampionata.
Inače, Srna je danas bio jedan od najboljih na terenu protiv Turske i svakako je jedan od ključnih igrača u timu Ante Čačića.
 
The post SLAVIO POBEDU, PA ČUO TUŽNU VEST: Porodična tragedija Darija Srne appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

EURO: Srna napustio reprezentaciju

Izvor: N1 televizija, 13.Jun.2016, 16:15

Darijo Srna, kapiten reprezentacije Hrvatske na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, odlučio je da napusti ekipu zbog smrti oca i prisustvuje sahrani..Posle velike pobede nad Turskom na startu EURO, kapiten je saznao da mu je otac Uzeir preminuo posle teške bolesti. Cela ekipa stala je uz jednog od najbolji...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.