Ronaldo het-trikom udaljio Srbiju od EP

Izvor: B92, 14.Nov.2019, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo het-trikom udaljio Srbiju od EP

Fudbaleri Portugala pobedili su Litvaniju rezultatom 6:0 u pretposlednjem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Oni su time udaljili Srbiju od plasmana na EURO, pošto su na kolo do kraja ostali drugoplasirani u Grupi B, sa bodom više od "orlova".

Kalkulacije kažu da će Portugal morati da kiksne u poslednjem kolu na gostovanju Luksemburgu, a da Srbija kod kuće pobedi Litvaniju kako bi otišla >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na EP.

Aktuelni šampion Evrope i Lige nacija pitanje pobednika, ako je ono uopšte postojalo, rešio je u prvom poluvremenu.

Kristijano Ronaldo je izborio jedanaesterac u sedmom minutu posle loše intervencije odbrane gostiju i realizovao ga, a drugi gol postigao je u 22. minutu fenomenalnim šutem sa distance.

Portugal nije želeo ništa da prepusti slučaju i krenuo je ofanzivno i u drugom poluvremenu.

Već u 56. minutu bilo je 4:0, posle pogodaka Picija i Pasijensije, a nije se dugo čekalo ni za konačnih 6:0.

Bernardo Silva upisao se u listu strelaca u 63. minutu, a samo dva minuta kasnije het-trik je kompletirao Kristijano Ronaldo.

U poslednjem kolu Grupe B Portugal ide na megdan Luksemburgu, Srbija dočekuje Ukrajinu, dok je Litvanija završila takmičenje na poslednjem mestu. Mečevi su na programu 17. novembra.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Povezane vesti

HET-TRIK RONALDA: Portugal deklasirao Litvaniju, Englezi PONIZILI Crnu Goru, Česi PRECRTALI tzv. Kosovo

Izvor: Kurir, 15.Nov.2019, 00:23

Fudbaleri Portugala pobedili su večeras na svom terenu Litvaniju sa ubedljivih 6:0, u devetom kolu Grupe B kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.