Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jun.2016, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Puma se izvinila Švajcarcima zbog "neispravnih" dresova

Proizvođač sportske opreme Puma saopštio je da su dresovi koje je nosila fudbalska reprezentacija Švajcarske u utakmici protiv Francuske na Evropskom prvenstvu bili neispravni i da su se zbog toga lako cijepali.

Kompanija Puma izvinila se Fudbalskom savezu Švajcarske i reprezentativcima zbog "veoma nesrećnog incidenta".

Fudbaleri Švajcarske i Francuske odigrali su u nedjelju bez golova >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u Lilu, u utakmici posljednjeg trećeg kola Grupe A na Evropskom prvenstvu.

Tokom utakmice švajcarskim igračima Granitu Džaki i Admiru Mehmediju su iscjepani dresovi, poslije duela sa protivničkim igračima.

Puma je navela da je problem samo na "ograničenom broju" dresova, koji su napravljeni od elastina i poliestera u Turskoj i da dres može biti oštećen od "kombinacije toplote, pritiska i neadekvatne kontrole".

Ta kompanija snabdijeva dresovima pet reprezentacija na Evropskom prvenstvu, uključujući i Italiju.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.