Prihod od karata za EP za Čavića

Izvor: B92, 04.Jul.2011, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prihod od karata za EP za Čavića

Karte za 38. Evropsko juniorsko prvenstvo u plivanju na Tašmajdanu, koje će se održati od srede do nedelje, mogu da se kupe po ceni od 100 dinara za dan.

Ulaz za decu do sedam godina je besplatan, a prihod od prodatih ulaznica za Šampionat 'starog kontinenta' ide u dobrotvorni Fond Milorada Čavića.

Sav prihod od prodatih ulaznica za Evropsko juniorsko prvenstvo u plivanju, čija cena je više nego simbolična, ide u dobrotvorni Fond našeg najboljeg plivača >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Milorada Čavića. Koristim ovu priliku da pozovem sve ljubitelje sporta, plivanja, da dođu i podrže naših 17 najboljih juniora koji će plivati pod zastavom Srbije", istakao je Vladimir Anušić, generalni sekretar Plivačkog saveza Srbije.

Dnevne karte za Evropsko prvenstvu u plivanju mogu se kupiti na samom ulazu otvorenog plivališta Tašmajdan u Beogradu. Postoji mogućnost i online kupovine putem zvaničnog sajta.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kovačić skratio spisak za EP

Izvor: B92, 04.Jul.2011

Selektor ženske kadetske reprezentacije Srbije Zoran Kovačić skratio je spisak kandidata za Evropsko prvenstvo u Italiji...Šampionat 'starog kontinenta' igra se od do 21. avgusta održava u Kaljariju...Sa Kovačićevog prvobitnog spiska otpale su Milica Ivić i Danica Piper...Srpske kadetkinje odigrale...

Nastavak na B92...

Srpski plivači spremni za EP

Izvor: B92, 05.Jul.2011, 13:35

17 najboljih juniorskih plivača Srbije predstaviće našu zemlju na 38. Evropskom juniorskom prvenstvu u plivanju od 6. do 10. jula u Beogradu...Tokom Šampionata 'starog kontinenta' na otvorenom bazenu Tašmajdan uskočiće više od 550 plivača iz 43 zemlje...Sav prihod od prodatih ulaznica Evropskog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.