Presedan - Zbog protesta odložen meč Srbije i Rusije!

Izvor: Sportske.net, 07.Dec.2018, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Presedan - Zbog protesta odložen meč Srbije i Rusije!

Organizator Evropskog prvenstva za rukometašice povukao je do sada neviđen potez.

Evropska rukometna federacija (EHF) i Organizacioni komitet Evropskog prvenstva za rukometašice povukao je danas potpuno neočekivan potez.

Dve utakmice druge faze Evropskog prvenstva za rukometašice odložene su zbog najavljenih protesta na ulicama najvećih gradova Francuske.

Protesti takozvanih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "žutih prsluka" biće održani u blizini hale u Nantu i zbog toga je organizator Evropskog prvenstva odlučio da mečevi Švedska - Francuska i Srbija - Rusija budu odloženi za nedelju.

Obe utakmice bile su zakazane za subotu, a zbog novonastalih okolnosti igraće se u nedelju. Prvi meč 2. kola u prvoj grupi između Švedske i Francuske igraće se od 15 časova, dok će poslednja utakmica prvog kola između Srbije i Rusije početi u 21 sat.

Ovo nešto nimalo ne odgovara našim rukometašicama. Reprezentativke Srbije odigrale su poslednji meč 4. decembra, što znači da će napraviti pauzu od pet dana, a zatim će već u ponedeljak morati na megdan odmornim Crnogorkama koje su drugu fazu takmičenja počele jučerašnjom pobedom nad Švedskom.

EHF se na zvaničnom sajtu izvinio zbog ove odluke koja predstavlja presedan, ali teško da će to išta značiti našim rukometašicama.

Grupa I:

1. Francuska 3 2-0-1 77:69 +8 4

2. Rusija 3 2-0-0 50:46 +4 4

3. Srbija 2 1-0-1 51:47 +4 2

4. Švedska 3 1-0-2 79:81 -2 2

5. Crna Gora 3 1-0-2 73:77 -4 2

6. Danska 3 1-0-2 78:88 -10 2

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog protesta u Francuskoj odložen meč Srbija - Rusija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Dec.2018

Evropska rukometna federacija (EHF) zbog protesta u Francuskoj odložila je za 24 sata meč između Srbije i Rusije na šampionatu Evrope, saopšteno je na sajtu RSS...Kako se navodi, utakmica koja je trebalo da se odigra u subotu od 18 sati "pomerena" je za nedelju u istom terminu...U Francuskoj su...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.