Izvor: Nezavisne Novine, 25.Sep.2017, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prepelič želja Real Madrida, ali za sljedeće ljeto

Slovenački košarkaš Klemen Prepelič, junak trijumfa u finalu Evropskog prvenstva protiv Srbije, na "radaru" je Real Madrida i mogao bi sljedećeg ljeta da postane član slavnog kluba, prenosi Marka.

Kako se navodi, španski velikan će sa velikom pažnjom pratiti njegove partije naredne sezone u dresu Pariza i lako je moguće da se u Madridu pridruži saigračima iz reprezentacije Luki Dončiću i Entoniju >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Rendolfu.

Ovaj 24-godišnjak na minulom prvenstvu Evrope prosječno je biiježio 13,8 poena i 2,3 asistencija i skokova po meču, a zablistao je u finalu ša 21 poenom (4-8 trojke) i nekoliko ključnih pogodaka u poslednjoj četvrtini.

Karijeru je započeo u Braniku iz Maribora 2009. godine, kasnije je igrao za Helios, Olimpiju, Oldenburg i Limož, prije nego što je letos potpisao za Pariz.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Heroj Slovenije na radaru Real Madrida

Izvor: B92, 25.Sep.2017

Klemen Prepelič mogao bi uskoro da postane novi igrač Real Madrida, prenosi španska "Marka". Madriđani tragaju za poenterom i kako prenosi španski list Prepelič bi već u januaru mogao da postane "Kraljević".

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.