Požuri li, Ronaldo neće igrati na EURO2016!

Izvor: Mondo, 30.Apr.2016, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požuri li, Ronaldo neće igrati na EURO2016!

Doktor koji se brine o "zdravlju" Kristijana Ronalda, kada ovaj boravi u nacionalnom timu, kazao je da bi on mogao da propusti Evropsko prvenstvo ukoliko požuri sa povratkom na teren.

Velika je dilema pred Kristijanom Ronaldom!

Upozorenje od dobro poznatog lica iz nacionalnog tima je stiglo: doktor Nuno Gomeš, koji se brine o "zdravlju" Kristijana Ronalda kada ovaj boravi sa seniorskom reprezentacijom svoje zemlje, kazao je da bi ga preuranjeni povratak na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << teren mogao koštati nastupa na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu.

Povreda koju je zadobio na samom kraju utakmice protiv Viljareala, koju je njegov tim u tom trenutku već bio dobio, pokazala se kao vrlo opasna. On je zbog  istegnuća mišića desne butine propustio prvo prvenstveni duel sa Rajo Valjekanom, a potom i prvi meč polufinala Lige šampiona sa Mančester sitijem.

"Da je finale - sigurno bih igrao", kazao je Kristijano Ronaldo pre meča sa Englezima.

Njega sigurno neće biti u timu ovog vikenda protiv Real Sosijedada, ali da li će Zinedin Zidan u sredu moći da "sklopi tim" i ostvari plasman u finale Lige šampiona bez svog najboljeg igrača i strelca (16 golova u LŠ), pravo je pitanje...

Doktor Nuno Gomeš je naveo da je normalan period za oporavak od takve povrede (Ronaldo ima mikrorupturu mišića od 1,5 cm) je od 18 do 21 dan. To znači da bi morao da odsustvuje 10. maja, a u tom periodu Real Madrid igra i sa Sitijem, a i važnu utakmicu u trci za Primeru sa Valensijom.

Ukoliko bude igrao rizikuje nastup za Portugal, pa je pred njim i stručnim štabom velika dilema.

Gomeš nije isključio ni "čudesni oporavak", a podseća da je to najčešće individualno od igrača do igrača.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.