Pop-Lazić: Da smo do sutra igrale, ne bismo pobedile

Izvor: B92, 11.Dec.2018, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pop-Lazić: Da smo do sutra igrale, ne bismo pobedile

Rukometašica Srbije Slađana Pop-Lazić saglasila se sa selektorom Ljubomirom Obradovićem da je bilo teško privići se na kriterijum suđenja u meču sa Crnom Gorom.

Srbija je izgubila u drugoj utakmici druge runde Evropskog prvenstva 28:27 i tako ostala bez šanse da se plasira u polufinale takmičenja.

Crnogorke su posle neubedljivog prvog poluvremena zaigrale bolje u nastavku, Srpkinje su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << više grešile i na kraju ispustile pobedu.

"Dale smo svoj maksimum, borile se 60 minuta. Saglasila bih se s trenerom da se nismo prilagodile. Do sutra da smo igrale, ne bismo pobedile", rekla je Slađana Pop Lazić posle utakmice, a prenosi Rukometni savez Srbije.

Najefikasnija u srpskom timu bila je Katarina Krpež-Šlezak sa 12 golova, ali je priznanje za igračicu utakmice pripalo Mileni Raičević koja je imala pet pogodaka, ali bila jedan od motora preokreta u drugom delu igre.

Srbiji preostaje još utakmica sa Francuskom na ovom prvenstvu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Do sutra da smo igrale, ne bismo pobedile"

Izvor: Mondo, 11.Dec.2018

Slađana Pop Lazić priznaje da rukometašice Srbije na važnom duelu Evropskog prvenstva protiv Crne Gore nisu bile na najvišem nivou..Foto: MN Press..Rukometašice Srbije oprostile su se od polufinala Evropskog prvenstva porazom od selekcije Crne Gore u drugom meču druge faze šampionata u Francuskoj...Izabranice...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.