Pojedinačni kvalitet mora da se podredi ekipi

Izvor: NaDlanu.com, 05.Jan.2012, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojedinačni kvalitet mora da se podredi ekipi

STARA PAZOVA, 5. januara 2012. (Beta) - Reprezentativac Srbije Petar Nenadić izjavio je da samo ukoliko se pojedinačni kvalitet igrača "pretoči u dobar kolektiv", ekipa može daleko da dogura na predstojećem Evropskom prvenstvu u Srbiji.

STARA PAZOVA, 5. januara 2012. (Beta) - Reprezentativac Srbije Petar Nenadić izjavio je da samo ukoliko se pojedinačni kvalitet igrača "pretoči u dobar kolektiv", ekipa može daleko da dogura na predstojećem Evropskom prvenstvu u Srbiji.Rukometna >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << reprezentacija Srbije 1. januara počela je u Staroj Pazovi završni deo priprema za Evropsko prvenstvo."Siguran sam da naša reprezentacija vredi. Sastavljena je od kvalitetnih rukometaša koji igraju u najboljim ligama i imaju zavidne uloge u svojim klubovima. Taj pojedinačni kvalitet treba da se pretoči u kolektiv, koji, po mom mišljenju, može daleko da dogura", rekao je Nenadić agenciji Beta.On je dodao da je sport jedini donosio radost narodu u poslednjih nekoliko godina kada se mnogo toga ružnog dogadjalo i da je posle košarke, odbojke, fudbala i vaterpola došao red i na rukomet da ga obraduje.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.