Peruničić skratio spisak za Evropsko prvenstvo

Izvor: B92, 31.Dec.2019, 01:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peruničić skratio spisak za Evropsko prvenstvo

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Nenad Perunić skratio je preliminarni spisak igrača na koje računa za Evropsko prvenstvo.

On je odlučio da pripreme nastavi sa 17 rukometaša, koji će putovati na pripremni turnir u Francusku, koji će biti generalna proba za kontinentalni šampionat.

Reprezentacija Srbije će igrati na turniru Zlatne lige u Francuskoj, prvi rival će joj biti domaća >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << selekcija u Mecu (3.1. – 20.45), a dva dana kasnije u Parizu odmeriće snage sa Norveškom (14.00).

Spisak reprezentativaca na koje računa Peruničić: Vladimir Cupara I Tibor Ivanišević (golmani), Ivan Mošić, Stefan Vujić, Stevan Sretenović, Nikola Crnoglavac, Aleksa Kolaković, Miljan Pušica, Lazar Kukić, Nemanja Zelenović (bekovi), Milan Đukić, Bogdan Radivojević, Nemanja Ilić, Vanja Ilić (krila), Živan Pešić, Zoran Nikolić, Mijajlo Marsenić (pivoti).

Evropsko prvenstvo počinje 9. januara, a Srbija se nalazi u grupi sa Belorusijom, Crnom Gorom I Hrvatskom.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.