Orlovi dotakli dno ali kopaju dalje! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Nov.2015, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlovi" dotakli dno ali kopaju dalje! (video)

Reprezentativci Srbije još jednom su "obradovali" naciju očajnim izdanjem koje je rezultiralo porazom u prijateljskoj utakmici sa Češkom.

Završnica kvalifikacija za Evropsko prvenstvo bila je prilika da se reprezentacija Srbije uigrava za naredne kvalifikacije, a ako je prijateljska utakmica sa Češkom označila novi početak onda nam se crno piše.

Reprezentativci Srbije poraženi su u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ostravi rezultatom 4:1 (1:0) čime su nastavili da kopaju ispod dna koje su dotakli tokom kvalifikacija za EURO 2016. godine.

Golove pogledajte OVDE!

Teško je uopšte govoriti o tome na šta je ličilo večerašnje izdanje izabranika Radovana Ćurčića a da se ne upotrebe epiteti koji bi imali pežorativni karakter.

Utakmica u Ostravi za "Orlove" je završena onoga trenutka kada su kročili na teren pošto je bilo evidentno da od onog elana o kojem su govorili prethodnih dana nema ni u najavi.

Prvi i jedni udarac u okvir gola, ne računajući pogodak Petra Škuletića, uputio je Adem Ljajić u 10. minutu utakmice kada je golman Češke sjajno intervensisao i sačuvao svoju mrežu.

Vodeći pogodak za domaću reprezentaciju postigao je Tomaš Sviok nakon kornera i greške koju je napravio Vladimir Stojković lošom procenom i kasnim istrčavanjem na loptu.

Aleksandar Mitrović pokušao je da iznudi jedanaesterac simuliranjem koje je sudija kaznio žutim kartonom, a penal smo tražili posle nenamernog igranja rukom jednog od defanzivaca domaće reprezentacije.

Na poluvremenu nije bilo promena iako je bilo apsurdno držati na terenu igrače koji su tokom prvih 45 minuta statirali.

Česi su u 57. minutu imali novu dobru priliku preko Pavelke ali je Vladmir Stojković odlično intervenisao i iskupio se za kiks iz 17. minuta. Pomoći, međutim nije bilo u 62. minutu kada je Tomović skrivio penal a Tomaš Sivok pogodio za 2:0.

Lažnu nadu Srbiji dao je Petar Škuletić prvim golom u dresu sa nacionalnim grbom koji je postigao glavom nakon asistencije Aleksandra Kolarova.

Do poslednjeg sudijskog zvižduka Česi su postigli još dva gola preko Krejčija i Plašila a treći je bio priča za sebe pošto je lopta prošla kroz noge Tomoviću i Stojkoviću.

Na taj način Srbija je doživela najteži poraz u poslednjih devet godina a jedina pozitivna stvar je to što ove momke nećemo morati da gledamo do marta kada će se ponovo okupiti da zablistaju u dresu sa državnim grbom.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.