“Orlići“ pobedili Rumune i plasirali se na EP

Izvor: Vesti-online.com, 30.Maj.2012, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Orlići“ pobedili Rumune i plasirali se na EP

Omladinska reprezentacija Srbije plasirala sa na Evropsko prvenstvo u Estoniji pošto je u sredu u poslednjem kolu kvalifikacija u Novom Sadu savladala vršnjake iz Rumunije sa 3:0.

Igrači Srbije starosti do 19 godina učestvovaće na prvenstvu Evrope u Estoniji od 3. do 15. jula pošto su zauzeli prvo mesto u Grupi 3 ispred Nemačke, Rumunije i Mađarske.

Na meču su dosuđena tri penala za Srbiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << a zbog startova u svom šeneastercu u sva tri slučaja igrači Rumunije dobili su crveni karton.

Prvi penal Srbija nije uspela da pretvori u gol, ali je drugu takvu priliku iskoristio Aleksandar Mitrović. Krajem prvog dela igre prednost je iz igre duplirao Nikola Ninković.

U drugom delu meča Rumuni sa dva igrača manje nisu uspeli da se odupru domaćem timu, a Mitrović je svojim drugim golom iz penala postavio konačan rezultat.

Pored Srbije na Evropskom prvenstvu učestvovaće i Francuska, Engleska, Portugal, Grčka, Hrvatska, Španija i domaćin Estonija.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.