Obradović jasan: U Slovačku idemo po pobedu

Izvor: 011vodič.com, 25.Sep.2019, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović jasan: U Slovačku idemo po pobedu

Selektor srpskih rukometašica Ljubomir Obradović bio je zadvoljan posle ubedljive pobede na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Naše reprezentativke su u Kraljevu savladale Švajcarsku sa ubedljivih 35:23. 
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Čestitam Švajcarskoj na finoj i brobenoj predstavi i dobro vođenoj, disciplinovanoj ekipi. Imali smo susret s njima u Španiji, gde smo u prvom poluvremenu imali problema, tako da smo se jako dobro pripremili za meč. Znali smo da će igrati sa sedam igračica u polju. Devojke su ispoštovale taktiku, bile su disciplinovane. Idemo dalje, mi sa Slovačkom, oni sa Rusijom. Slovačka je vrlo ozbiljan protivnik, vidim da su bile u egalu sa Ruskinjama u jednom momentu. Brza, poletna ekipa. Sada ćemo da se pripremimo u naredna tri dana. Moramo da idemo na pobedu, naravno jer nas čeka dvomeč sa Rusijom. Zahvalio sam se Kraljevu na prijemu kod gradonačelnika, i još jednom se zahvaljujem osoblju hale i naravno svima koji su došli na meč – rekao je Obradović, a prenosi sajt Rukometnog saveza Srbije.
Levi bek reprezentacije Jovana Stojiljković kratko je prokomentarisala:
Bili smo u ulozi favorita i mislim da smo to opravdali. Vodili smo praktično od početka. Spremili smo se jako dobro, sve zadatke iz svlačionice smo ispoštovali. Čestitam ekipi Švajcarske na borbenoj i dobroj igri. Mi idemo dalje, spremamo se za Slovačku, i nadamo se dobroj igri i pobedi.


The post Obradović jasan: U Slovačku idemo po pobedu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

EP (kval) - Srpkinje ubedljive, u Kraljevu pala Švajcarska!

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2019

Ženska rukometna reprezentacija Srbije pobedila je večeras u Kraljevu Švajcarsku sa 35:23 (17:11), u prvom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine...Srbiju je predvodila Gordana Pop Lazić sa sedam golova. Švajcarska je povela sa 2:0, ali je od tada srpski tim preokrenuo i iz minuta...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.