Izvor: HotSport.rs, 04.Feb.2015, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSS: Žreb za EP 16. februara u Sofiji

Žreb za ovogodišnje Evropsko prvenstvo odbojkaša u Bugarskoj i Italiji biće održan 16. februara u Sofiji, saopštio je Odbojkaški savez Srbije.

Žreb će se obaviti 16. februara od 16 sati u Nacionalnom pozorištu „Ivan Vazov“ u Sofiji.
Evropsko prvenstvo biće održano od 9. do 18. oktobra u Italiji i Bugarskoj, a utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << će se igrati u Milanu, Torinu, Varni i Sofiji.
Plasman na Evropsko prvenstvo do sada su izborili organizatori Bugarska i Italija, Rusija, Srbija, Francuska, Nemačka, Belgija, Poljska, Finska, Slovačka, Češka, Hrvatska i Belorusija.
Preostale tri reprezentacije biće poznate posle treće runde kvalifikacija, koja je na programu 23. i 24. maja, a revanši 30. i 31. maja a igraće Slovenija – Portugal, Estonija – Švedska i Španija – Holandija.
hotsport.rs   – Beta
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.