Izvor: HotSport.rs, 08.Mar.2017, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OMLADINKE NE PRAŠTAJU: Slovakinje se borile za obraz

Posle dobre igre, ali i silnih promašaja u prvom (poraze 1:2) od dva meča sa Slovačkom, naše devojke koje se pripremaju za drugu rundu kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo, revanširale su se Slovakinjama – 4:3(3:0).
Za razliku od prvog duela, devojke selektora Lidije Stojkanović bile su sada mnogo efikasnije u završnici, a susret je rešen praktično posle pola časa igre i ubedljivog vođstva Srbije. Igrao se šesti minut kada je Viktorija Mišeljić sa 11 >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << metara krunisala pokušaj Miljane Ivanović da zaobiće golmana Slovačke, ali je srušena i sudija Marina Višnjić je opravdano pokazala na belu tačku.
U 26. minutu videli smo evro gol u režiji Tijane Filipović, izvela je slobodan udarac sa oko 30 metara i dobila aplauze. Samo nekoliko minuta kasnije Slovačka je bila na ppragu katastrofe,Tijana Filipović je sada bila u ulozi asistenta, a Miljana Ivanović se potrudila za realizaciju.
Nastavak je doneo sličnu priču, ponovo je raspoložena Tijana Filipović napravila problem odbrani Slovakinja, proigrala je Angelu Poljak koja je povećala rezultat. Usledile su izmene, pao je i ritam utakmice, a Slovakinje su preko Andree Bogorove za samo dva minuta postigle dva gola i ublažile visok poraz.
Diana Lemešova je pred sam kraj meča postigla za Slovačku, posle svega viđenog, gol za častan poraz. Uglavnom, dobro izdanje naših devojaka pred poslednja rundu kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo koje se održava u Severnoj Irskoj.Na turniru čiji domaćin je Norveška od 4. do 11. aprila, izabranice selektora Lidije Stojkanović imaće za rivale još selekcije Švedske i Italije.
The post OMLADINKE NE PRAŠTAJU: Slovakinje se borile za obraz appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Remi omladinaca sa Bosnom i Hercegovinom

Izvor: B92, 09.Mar.2017, 16:11

Omladinska reprezentacija Srbija remizirala je sa Bosnom i Hercegovinom 3:3 u drugom test meču pred kvalifkacioni susret za EP...Izabranici Milana Obradovića su poraženi u prvom susretu od spomenutog tima, a u drugom meču uspeli su da izvuku nerešen rezultat...Omladinska reprezentacija Srbije (generacija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.