Norveško čudo od deteta pred vratima Enfilda?

Izvor: Press, 04.Dec.2014, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Norveško čudo od deteta pred vratima Enfilda?

Traže ga Real, Dortmund i mnogi drugi velikani, ali je po svemu sudeći mladi Edegord najbliži odlasku u Mersisajd
Izgleda da Filip Kutinjo obavlja menadžerski deo posla za Liverpul, pošto je viđen kako odlazi na večeru sa potencijalnim pojačanjem ovog kluba, petnaestogodišnjim Norvežaninom Martinom Edegordom. Ovo čudo od deteta je najmlađi fudbaler koji je ikada zaigrao u meču kvalifikacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << za Evropsko prvenstvo, pa su mnogi evropski velikani zainteresovani za mladog Skandinavca, a poznato je da je on išao u obilazak Vestfalena i Santjago Bernabeua, pored toga što je posetio i Enfild.
Međutim, čini se da se fudbaleru Stromgodseta najviše svidelo u Liverpulu, a u novembru je za nemačke novine on tako nešto i nagovestio.
„Liverpul je uvek bio moj klub iz snova, ali neću dopustiti da mi to utiče na rasuđivanje. Najbitnije mi je da nađem tim koji će biti dobar za moj dalji razvoj. To ne mora da bude Liverpul. I dalje nisam ozbiljno razmišljao o svojoj budućnosti. Završiću sezonu u Norveškoj pa ću posetiti mnoge klubove. Još uvek ništa nije odlučeno", rekao je petnaestogodišnji Edegord.

Da li ništa nije odlučeno, trebalo bi pitati Kutinja, koji je odveo mladog kolegu u jedan od liverpulskih restorana. 
Međutim, nije Liverpul jedini tim koji se setio da po gradu provede ovog talentovanog fudbalera, pošto je pre nekoliko nedelja to isto uradio i Jirgen Klop u Dortmundu.
„Nisam trenirao s Borusijom. Samo su me proveli okolo. Jirgen Klop mi je objasnio kako klub funkcioniše, šta tamo misle o meni i šta mogu da mi ponude. Treniram sam nekoliko dana u Nemačkoj i ono što sam video je to da je nivo rada mnogo viši nego u omladinskim kategorijama u Norveškoj", reklo je čudo od deteta tokom svoje posete Nemačkoj.
Ko će imati najbolju taktiku da privoli ovu potencijalnu zvezdu svetskog fudbala na svoj prag videćemo, ali naš utisak je da je za sada Liverpul sa Kutinjom i večericom u blagoj prednosti.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.