Nema više dileme: Ćurčić je selektor Srbije!

Izvor: MozzartSport.com, 21.Nov.2014, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema više dileme: Ćurčić je selektor Srbije!

"Predložiću da Ćurčić ostane selektor Srbije, a odluka je na Izvršnom odboru", rekao potpredsednik FSS Savo Milošević

Dileme skoro da više i nema: aktuleni selektor mlade reprezentacije Radovan Ćurčić predvodiće A selekciju Srbije u nastavku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj. Potpredsednik FSS Savo Milošević rekao je danas u Staroj Pazovi da će >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Izvršnom odboru predložiti da doktor defanzive iz Ivanjice ostane na selektorskoj funkciji.

Posle odlaska Dika Advokata Ćurčić je dobio šansu u prijateljskom meču sa Grčkom i pobedom nagovestio da Savez ozbiljno može da računa na njega.

Predložiću da Radovan Ćurčić ostane selektor, a odluka je na Izvršnom odboru FSS. Ali nikad do sad nisu odbili moj predlog i očekujem da će Radovan Ćurčić ostati selektor, rekao je Savo Milošević.

Uskoro opširnije...

(FOTO Star Sport)
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Ćurčić zavidi Sautgejtu: Hodžson pušta sve igrače iz A tima da igraju za mlade

Izvor: Blic, 21.Nov.2014

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Roj Hodžson rekao je da će mlada selekcija imati sve igrače na raspolaganju za Evropsko prvenstvo u Češkoj 2015. godine...Hodžson je naveo da će sa zadovoljstvom prebaciti u mladu reprezentaciju sve igrače koje selektor Geret Sautgejt bude želeo, iako...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.