Navijači prete Vranješu: Tvoj sat je otkucao

Izvor: Blic, 04.Sep.2015, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači prete Vranješu: Tvoj sat je otkucao

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je u četvrtak od Belgije sa 3:1, u okviru sedmom kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a njihovi navijači iskazali su nezadovoljstvo time što dres BiH nosi Ognjen Vranješ.

Fudbaler turskog Gazijantepa odigrao je ceo meč, a Vranješ se ponovo našao na meti najvatrenijih navijača Bosne i Hercegovine, "BH Fanatikosa". Vranješ je podsetimo, istetovirao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << granice Republike Srpske, a zatim je to prepravio u tetovažu sata.

Uoči utakmice sa Izraelom u Zenici , "Fanatikosi" su Vranješu poručili da je njegov sat otkucao.

Ova navijačka grupa je pre meča sa Belgijom razvila zastavu na kojoj je precrtan Vranješov lik uz poruku: Persona non grata, prenosi Radiosarajevo.ba.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nove pretnje Ognjenu Vranješu

Izvor: Sportske.net, 04.Sep.2015

Nastavlja se slučaj "tetovaža"...Bilo je dosta kontroverzi nakon što je Ognjen Vranješ istetovirao granice Republike Srpske na svom levom bicepsu, a navijači se i dalje ne smiruju što ovaj fudbaler nosi dres BiH...Kasnije je prepravio granice Republike Srpske na tetovažu sata..."Tvoj sat je otkucao",...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.