Mirza, Gordić, Elmedin na Srbiju

Izvor: B92, 23.Avg.2013, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirza, Gordić, Elmedin na Srbiju

Selektor Bosne i Hercegovine Aleksandar Petrović odredio je 12 igrača koji će igrati na Evropskom prvenstvu u Sloveniji, gde će nastupiti u grupi sa Srbijom.

Među 12 odabranih su prvi BiH košarkaš u NBA Mirza Teletović, prošlosezonski plejmejker Partizana Nemanja Gordić, te bivši igrač Crvene zvezde Elmedin Kikanović.

Kao poslednji sa spiska kandidata za Evrobasket otpao je krilni igrač Miralem Halilović. Sa Srbijom i BiH u Jesenicama će igrati još Crna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Gora, Makedonija, Litvanija i Letonija.

Sastav Bosne i Hercegovine za Evropsko prvenstvo u košarci u SlovenijI: Nemanja Gordić, Muhamed Pašalić, Zek Rajt, Nihad Đedović, Marko Šutalo, Dalibor Peršić, Ante Mašić, Mirza Teletović, Edin Bavčić, Elmedin Kikanović, Nedžad Sinanović i Andrija Stipanović.

BiH pred EP očekuje još pripremni turnir u Nemačkoj gde će pored domaćina igrati još protiv Grčke i Makedonije. Evrobasket počinje 4. septembra.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mirza, Gordić, Elmedin na Srbiju

Izvor: B92, 23.Avg.2013

Selektor Bosne i Hercegovine Aleksandar Petrović odredio je 12 igrača koji će igrati na Evropskom prvenstvu u Sloveniji, gde će nastupiti u grupi sa Srbijom...Među 12 odabranih su prvi BiH košarkaš u NBA Mirza Teletović, prošlosezonski plejmejker Partizana Nemanja Gordić, te bivši igrač Crvene...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.