Mačković i Vasić bez medalje na EP

Izvor: B92, 02.Jun.2019, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mačković i Vasić bez medalje na EP

Srpski dvojac u veslanju Martin Mačković i Miloš Vasić nije uspeo da osvoji medalju u finalu Evropskog prvenstva u Lucernu, pošto su završili na šestom mestu.

Srpski tandemm izgubio je ritam nadomak cilja u finalu EP, a to je u uzbudljivoj borbi za treće mesto bilo dovoljno da ih čamac iz Španije pretekne i uzme bronzu.

Četverac us sastavu Aleksandar Beđik, Igor Đerić, Nenad Beđik >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Viktor Pivač u svom prvom zvaničnom zajedničkom ogledanju uspeli su da pobede u B finalu, pa su tako zauzeli sedmo mesto u ukupnom plasmanu.

U B finalu veslali su i Jovana Arsić u skifu i Miloš Stanojević u skifu za lake veslače, oboje su bili treći, a ukupno deveti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.