Kuman o Barsi: Nikad ne reci nikad

Izvor: B92, 07.Dec.2019, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuman o Barsi: Nikad ne reci nikad

Holandski selektor Ronald Kuman nije potvrdio, ali ni odbacio mogućnost da jednog dana preuzme Barselonu.

Mundo deportivo podseća da je direktor reprezentacije Holandije Niko-Jan Hugma prošlog meseca izjavio kako 56-godišnji stručnjak ima klauzulu u ugovoru prema kojoj može da nakon Evropskog prvenstva 2020. godine preuzme katalonskog giganta.

"Imam još dve godine ugovora sa reprezentacijom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i ne bih hteo da govorim o Barseloni. To je nezgodno iz više razloga. Sada imam posao i ne bi bilo pošteno razgovarati o tome. Ako dođe ta prilika, onda dođe. Ako ne dođe, onda, logično, ne dođe", rekao je Kuman.

Spekulacije o odlasku Ernesta Valverdea sa klupe Blaugrane gotovo da nikada nisu ni prestajale, a čelnici Barselone konačnu odluku doneće narednog leta.

"Postoje važnije stvari u životu, ali nikad ne reci nikad", dodao je Kuman.

Holandski trener je u Barseloni već bio kao igrač, ali i kao asistent Luju van Galu u periodu od 1998. do 2000. godine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.