Kreće stari rat, klubovi vs reprezentacije!

Izvor: Sportske.net, 12.Nov.2019, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kreće stari rat, klubovi vs reprezentacije!

Sada očekujemo da bude na vrhuncu.

Veliki je broj povređenih fudbalera u ovom trenutku širom Evrope, a mnogi navijači i oni koji su pristalice teorija zavere će reći da to nije slučajno pred reprezentativnu pauzu.

Klubovi i reprezentacije su u tihom ratu i to je večiti slučaj, ali reklo bi se da će biti sve glasnije, posebno ukoliko se bitni igrači velikih klubova vrate povređeni.

Pred nama su ključne utakmice za plasman na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Evropsko prvenstvo, ali i ključni period sezone za klubove najjačih evropskih liga, pa je konflikt očigledan i verujemo da ukoliko se desi da reprezentacije igraju "prijateljske" utakmice, odnosno utakmice koje ništa neće odlučiti kada je plasman na EP u pitanju, da će nacionalni timovi igrati sa rezervnim postavama i da velike zvezde nećemo gledati.

Zbog toga imamo slučaj da ogroman procenat navijača jedva čeka da reprezentativna pauza prođe, što je i ovoga puta slučaj.

Ovo bi moglo da dodatno oskrnavi značaj reprezentacija, odnosno pobedu velikih i moćnih klubova, što će se ponovo desiti...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.