Ko će u finale  Srbija ili Italija?

Izvor: B92, 07.Sep.2019, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko će u finale " Srbija ili Italija?

Odbojkašice Srbije, aktuelne evropske i svetske šampionke sastaće se sa selekcijom Italije u polufinalu Evropskog prvenstva u Turskoj.

Odbojkašice Srbije i Italije su snage odmerile i u Jokohami, kada su igrale finale Svetskog šampionata i tada je Srbija bila bolja rezultatom 3:2 i postala šampion planete.

Već se može čuti kako je ovo finale pre finala i ljubitelji odbojke sa velikim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uzbuđenjem dočekuju ovaj susret, a i sam selektor Terzić je istakao da očekuje duel vrlo sličan onom iz Jokohame.

Sigurno da meč neće biti lak, ali se srpske reprezentativke nadaju pobedi i borbi za odbranu trona. Utakmica između Srbije i Italije na programu je od 16 časova i možete je pratiti na našem sajtu putem tekstualnog prenosa.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.