Kaldara je Bjankonero! (foto)

Izvor: Sportske.net, 12.Jan.2017, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaldara je "Bjankonero"! (foto)

Sada je i zvanično, Kaldara je predstavljen kao veliko pojačanje Juventusa.

Juventus razmišlja o svojoj budućnosti, a u njenom sklopu učestvovaće i Matia Kaldara, defanzivac koji ove sezone igra u Atalanti.

Od 2018. godine Kaldara će se priključiti Juventusu, potpisao je ugovor sa tim timom do 2021. godine, a vrednost ovog transfera je 15 miliona evra, uz mogućnost da naraste na 21 milion.

Ovaj štoper je od 2013. godine profesionalac, ima 22 godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a standardan je član mlade reprezentacije Italije koja je igrala protiv mlade reprezentacije Srbije u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a sa njima je uspeo da se plasira u Poljsku.

Sada je sve ozvaničeno, na sajtu Juventusa možete i videti fotografiju Kaldare sa dresom ovog kluba koji će obući nakon završetka sledeće sezone.

Svakako, odličan potez Juventusa...

UFFICIALE: Mattia Caldara è bianconero https://t.co/1KYAD7fVk0 pic.twitter.com/D65ejr5PNS

— JuventusFC (@juventusfc) January 12, 2017
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvanično - Juveov štoper od 25.000.000!

Izvor: MozzartSport.com, 12.Jan.2017

Stara dama završila veliki posao..Najavljeno još u smiraj prošle godine - realizovano danas! Juventus je dobio štopera za budućnost. Radi se o mladom reprezentativcu Italije Mariji Kaldari iza koga je izvanrednih šest meseci u dresu Atalante...Kaldara se već slikao sa dresom Stare dame i potpisao...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.