KOLAKOVIĆ SAOPŠTIO SPISAK: Na Kopaonik putuje 17 igrača

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 10:14

KOLAKOVIĆ SAOPŠTIO SPISAK: Na Kopaonik putuje 17 igrača

Srbija se priprema za Evropsko prvenstvo.

Seniorska odbojkaška reprezentacija Srbije putuje u ponedeljak na Kopanik, gde je očekuju pripreme za Evropsko prvenstvo koje je na programu od 28. avgusta do 16. septembra u Italiji, Severnoj Makedoniji, Bugarskoj i Izraelu.  Seniori Srbije će u ponedeljak, 31. jula, otputovati na Kopaonik, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gde će odraditi bazični deo priprema.

Selektor Srbije Igor Kolaković saopštio je spisak igrača koji će trenirati na Kopaoniku, a na njemu se nalaze tehničari: Vuk Todorović, Aleksa Batak i Andrija Vulikić; korektori: Aleksandar Atanasijević, Dražen Luburić i Božidar Vučićević; libera: Milorad Kapur i Miloš Krsteski; blokeri: Marko Podraščanin, Srećko Lisinac, Petar Krsmanović, Nemanja Mašulović i Aleksandar Nedeljković; primači: Uroš Kovačević, Marko Ivović, Miran Kujundžić, Pavle Perić i Veljko Mašulović.

Na početak priprema će doći 17 igrača. Srećko Lisinac se nalazi u fazi rehabilitacije posle povrede i priključiće se reprezentaciji kada bude bio spreman za trening u grupi. Reprezentacija Srbije odigraće prva tri meča u A grupi  EP u Peruđi, a preostala dva u Ankoni, a prvi meč igra 30. avgusta protiv Švajcarske u 21 sat.

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.