Jović povredjen, propušta utakmicu sa Luksemburgom

Izvor: Beta, 08.Sep.2019, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jović povredjen, propušta utakmicu sa Luksemburgom

Fudbaler Srbije Luka Jović propustiće zbog povrede predstojeću utakmicu sa Luksemburgom, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine, saopštio je danas Fudbalski savez.Kako se navodi na sajtu Saveza, Jović je sinoć na utakmici protiv Portugala obnovio povredu koja ga je mučila i kada je došao na pripreme i posle dodatnih pregleda i konsultacija sa doktorom reprezentacije i klupskim lekarom, utvrdjeno je da neće moći da igra protiv Luksemburga.Reprezentacija Srbije u ponedeljak putuje u Luksemburg gde će dan kasnije igrati protiv domaće selekcije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.Fudbaleri Srbije izgubli su sinoć u Beogradu od evropskog šampiona Portugala sa 2:4 i posle četiri utakmice na pretposlednjem četvrtom mestu na tabeli imaju četiri boda, koliko ima i trećeplasirani Luksemburg.Ukrajina je prva na tabeli sa 13 bodova iz pet utakmica, a Portugal je drugi sa pet bodova ali iz tri utakmice. Poslednja je Litvanija sa bodom iz četiri utakmice.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Fudbal

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Luka Jović je protiv Portugala odigrao tek par minuta, protiv Luksemburga neće moći ni toliko...

Izvor: Sportske.net, 08.Sep.2019

U tih par minuta dogodilo se ovo što je danas potvrđeno...Fudbaler Srbije Luka Jović propustiće zbog povrede predstojeću utakmicu sa Luksemburgom, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine, saopštio je danas Fudbalski savez...Kako se navodi na sajtu Saveza, Jović je sinoć na utakmici...

Nastavak na Sportske.net...

Srbija bez Jovića i Tadića protiv Luksemburga

Izvor: Danas, 09.Sep.2019, 10:42

Fudbaler Srbije Dušan Tadić propustiće zbog povrede predstojeću utakmicu sa Luksemburgom, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine. Članak Srbija bez Jovića i Tadića protiv Luksemburga se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.