Grupa F: Francuska autogolom Humelsa pobedila Nemačku

Izvor: Beta, 15.Jun.2021, 23:14

Grupa F: Francuska autogolom Humelsa pobedila Nemačku

Fudbaleri Francuske pobedili su večeras u Minhenu selekciju Nemačke sa 1:0, u utakmici prvog kola Grupe F Evropskog prvenstva.Francuska je do sva tri boda na Alijanc Areni stigla autogolom Matsa Humelsa u 20. minutu. Veliki deo posla kod tog gola obavio je Pol Pogba koji je odlično pronašao Lukasa Ernandesa, on je potom poslao oštru loptu u sredinu ka Kilijanu Mbapeu, ali je Humels nespretno reagovao i poslao je u sopstvenu mrežu.Više uzbudjenja vidjeno je u drugom poluvremenu. U 52. minutu je Adrian Rabio pogodio stativu, da bi samo dva minuta kasnije prvu veliku priliku za Nemačku propustio Serž Gnabri.U nastavku meča Francuzima su poništena dva gola zbog ofsajda, prvo Mbapeu u 66. minutu, a potom i Karimu Benzemi u 86. minutu.Ranije danas, Portugal je u istoj grupi slavio protiv Madjarske sa 3:0.U drugom kolu Grupe F sastaće se Portugal i Nemačka, odnosno Madjarska i Francuska. Obe utakmice su na programu u subotu.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EP: Francuska pobedila Nemačku autogolom Humelsa

Izvor: Radio 021, 15.Jun.2021

Fudbaleri Francuske pobedili su večeras u Minhenu selekciju Nemačke sa 1:0, u utakmici prvog kola Grupe F Evropskog prvenstva.

Nastavak na Radio 021...

Švajcarci jure „voz“

Izvor: Danas, 16.Jun.2021, 09:11

Mečevi drugog kola A grupe mogli bi večeras da daju prvog učesnika sledeće faze Evropskog prvenstva u fudbalu, jer sa tri boda protiv Turske, na otvaranju 16. EP, reprezentacija Italije ima šansu da eventualnom pobedom nad Švajcarskom ode tamo gde su je svi videli i pre potpune kontrole dešavanja...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.