FUTSAL: Poraz Orlova od Portugala bez značaja

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Feb.2012, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FUTSAL: Poraz Orlova od Portugala bez značaja

Reprezentacija Srbije izgubila je od Portugala sa 2:1, u drugom meču D Grupe na Evropskom prvenstvu koje se održava u Hrvatskoj.

Orlovi su tako zauzeli drugo mesto u grupi sa tri boda, dok je Portugal prvi sa šest. Na poslednjem mestu je Azerbejdžan koji je takmičenje završio bez pobede i bodova.
I Srbija i današnji protivnik raniju su obezbedile plasman u četvrtfinale, pošto su oba nacionalna tima bila bolji od Azerbejdžana, a ova utakmica odlučivala je ko će >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << se sa prve pozicije plasirati u nok–aut fazu.
Portugal je poveo golom Arnalda Pereire u 22. minutu, a Orlovi su izjednačili lepim autogolom Rikardinja koji je posle kornera udarcem glavom lobovao svog golmana Žoaa Benedita.
Novu prednost Portugalcima i pobedu od 2:1 doneo je Pedro Kari četiri minuta pre kraja meča kada je posle odličnog duplog pasa sa Pereirom poslao loptu „kroz“ noge srpskom golmanu Miodragu Aksentijeviću.
Selekcija Srbije je u prvom meču šampionata pobedila Azerbejdžan sa 9:8, dok su Portugalci protiv iste reprezentacije slavili sa 4:1.
Naš nacionalni tim će četvrtfinale igrati 7. februara u 18.30 u „Spaladium areni“ u Splitu, a protivnik će biti poznat posle duela u C Grupi između Italije i Rusije koji se igra u 20.30.
Obe reprezentacije imaju po tri boda, ali je Zbornaji zbog bolje gol–razlike dovoljan nerešen rezultat da bi obezbedila prvo mesto i susret sa Srbijom u četvrtfinalu.
Jedan od sudija na četvrtfinalnom meču Orlova biće Hrvat Danijel Janošević.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

FUTSАL: Poraz Orlova od Portugala bez značaja

Izvor: Utakmica.rs, 05.Feb.2012

Srbija – Portugalija 1:2 (0:0) Dvorana: &#1040;rena. Gledalaca: 3.000. Sudije: Karel Henik (Češka) i Ivan Šabanov (Rusija) . Strelci: 0:1 &#1040;rnaldo u 22, 1:1 Rikardinjo autogol u 32, 1:2 Kari u 37. minutu. Žuti karton: Kocić (Srbija). Nagomilavanje...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.