EP: Pobede Crne Gore, Švedske i Holandije

Izvor: Sportal.rs, 14.Dec.2014, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP: Pobede Crne Gore, Švedske i Holandije

Nastavljeno je takmičenje na Evropskom prvenstvu za rukometašice, utakmicama druge faze, u novoformiranoj grupi 2. Crna Gora je pobedila Nemačku sa 27:20 (12:10), dok je Švedska bila bolja od Francuske sa 29:26 (12:14). U poslednjem meču dana Holandija je bila ubedljiva protiv Slovačke - 30:20 (17:10).

Podsetimo, reprezentacija Srbije eliminisana je nakon prve faze takmičenja, posle poraza >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << od Crne Gore, Francuske i Slovačke.

U grupi 1 Evropskog prvenstva koje se održava u Mađarskoj i Hrvatskoj takmiče se Norveška, Mađarska, Španija, Danska, Rumunija i Poljska.

(Ilustracija: Beta/AP Photo/MTI, Zsolt Czegledi)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

EP: Crnogorke se vratile u igru

Izvor: B92, 14.Dec.2014

Rukometašice Crne Gore, Švedske i Holandije ostvarile su pobede u mečevima druge faze Evropskog prvenstva...U okviru druge grupe EP Crnogorke su pobedile Nemačku sa 27:20 i priključile se borbi za plasman u narednu rundu...Najbolja u redovima Crne Gore bila je Milena Knežević sa osam golova, dok...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.