Izvor: RTS, 11.Maj.2021, 10:36

EHF objavila termine utakmica za EP 2022.

Evropska rukometna federacija objavila je termine odigravanja utakmica na Evropskom prvenstvu od 13. do 30. januara 2022. godine u Mađarskoj i Slovačkoj. Muška rukometna reprezentacija Srbije koja se nalazi u grupi C sa Hrvatskom, Francuskom i Ukrajinom, utakmice grupne faze igraće u Segedinu.
Šampionat zvanično otvara utakmica grupe B između Mađarske i Holandije u Budimpešti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 13. januara od 20:30 sati.

Muška rukometna reprezentacija Srbije koja se nalazi u grupi C sa Hrvatskom, Francuskom i Ukrajinom, utakmice grupne faze igraće u Segedinu.
Rukometaši će 13. januara od 18 sati odmeriti snage sa Ukrajinom, duel protiv Hrvatske na programu je 15. januara od 20.30 sati, dok se poslednja utakmica u grupi protiv Francuske igra 17. januara od (20.30).
Polufinalni dueli na programu su 28. januara od 18 i 20.30 sati, dok je finale zakazano za 30. januar u 18 sati u Budimpešti.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.