Dragićeva hit izjava o Dončiću: Ljudi, on još uvek gleda crtaće

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2017, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragićeva hit izjava o Dončiću: ''Ljudi, on još uvek gleda crtaće''

Ali, kad izađe na teren...

Reprezentacija Slovenije impresionira svojim igrama i rezultatima na aktuelnom Evropskom prvenstvu.

Uz Špance su jedini neporaženi i baš protiv njih će igrati u polufinalu, posle trjumfa nad Letonijom (103-97).

Luka Dončić izaziva divljenje, večeras je sa 27 poena napunio koš Letonaca, a posle meča, njegov saigrač Goran Dragić je na zanimljiv način govorio o 18-godišnjem Luki.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

''On je najbolji igrač u svom godištu. Ustvari, ne samo u svom godištu. Možda od 18 do 25 godina... On ima samo 18, a igra sa tako velikim samopouzdanjem. On je dijamant evropske košarke.

Ljudi su srećni što ga imamo, ali da me ne shvatite pogrešno, on je još dete. On i dalje gleda crtane filmove, ali kada izađe na teren, on je neverovatan. Presrećni smo što ga imamo'', poručio je Dragić, a prenosi ''Eurohoops''.

I selektor Igor Kokoškov ima mnogo razloga za zadovoljstvo, uz poseban osvrt na Dončićeve igre.



''Rekli smo mu da je njegova uloga u timu, uloga kakvu još niko nije imao. Niko se nije rodio sa iskustvom. Goran Dragić je naš lideer, a Luka raste sa timom. On je sve bolji i samo nebo je granica za njega''
, objašnjava Kokoškov.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Luka Dončić protiv Letonije - uživajte!

Izvor: Mondo, 13.Sep.2017

Ima 18 godina, postigao je 27 poena uz devet skokova i dve asistencije u fantastičnoj četvrtfinalnoj utakmici Eurobasketa između Slovenije i Letonije (103:97). Pogledajte kako je Luka Dončić odigrao meč.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.