Kvalifikacije za EP: Rukometašice Srbije izgubile Slovenkinja

Izvor: Politika, 27.Okt.2013, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kvalifikacije za EP: Rukometašice Srbije izgubile Slovenkinja

BEOGRAD – Ženska rukometna reprezentacija Srbije poražena je u Ljubljani od Slovenije sa 26:31 (12:16) u utakmici drugog kola Grupe pet kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2014. godine.

Najefikasnija u reprezentaciji Srbije bila je Katarina Krpež sa pet, dok je Sanja Damnjanović postigla četiri.

U selekciji Slovenije Tamara Mavsar je postigla šest golova, dok je na golu bila sjajna Sergeja Stefanišin sa 14 odbrana.

Izabranice Saše Boškovića od početka >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << meča su imale problema da nametnu svoj prepoznatljiv stil igre, pa su tako Slovenke, koje nemaju veliki međunarodni rejtnig uspela da zabeleže pomalo iznenađujuću pobedu.

Slovenke su 46. minutu imale prednost od osam golova (23:15), koju Srbija, uprkos znatno većoj angažovanosti i bržoj igri, nije uspela da znatno umanji do kraja meča.

U drugom meču Grupe pet, Švedska je slavila na gostovanju protiv Švajcarske sa 30:22, pa su sada tako izbile na prvo mesto u grupi sa četiri boda, dok je Srbija na deobi drugog sa Slovenijom.

Reprezentacija Srbije naredni meč kvalifikacija za EP u Mađarskoj i Hrvatskoj igraće 26. marta naredne godine protiv Švedske.

Beta

objavljeno: 27.10.2013.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EP (kvalifikacije): Poraz Srpkinja u Sloveniji

Izvor: Sportal.rs, 27.Okt.2013

Ženska rukometna reprezentacija Srbije izgubila je od selekcije Slovenije rezultatom 31:26 (16:12), u drugoj utakmici pete kvalifikacione grupe za odlazak na Evropsko prvenstvo u Mađarskoj i Hrvatskoj 2014.

Nastavak na Sportal.rs...

Rukometašice poražene u Ljubljani

Izvor: Dzungla.org, 27.Okt.2013

Ženska rukometna reprezentacija Srbije izgubila je večeras u Ljubljani od selekcije Slovenije sa 31:26 (16:12) u drugom kolu Pete grupe kvalifikacija za prvenstvo Evrope koje se igra sledeće godine.Pobedničku ekipu predvodila je Tamara Mavšar sa šest golova, a jedan manje za Srbiju postigla...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.