Atletičari Novog Pazara uspješni u Kragujevcu

Izvor: SandzakPress.net, 23.Maj.2016, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atletičari Novog Pazara uspješni u Kragujevcu

Novi Pazar – Atletičari Novog Pazara ostvarili su pet trijumfa i dodali dva druga mesta na dvodnevnim Kvalifikacijama za seniorski Kup Srbije u Kragujevcu, a Elzan Bibić je danas ispunio još jednu normu za ovogodišnje Evropsko prvenstvo mlađih juniora u Tbilisiju (14-17. jul). Bibić je u trci na 800 metara ispunio kriterijum za nastup na evropskom šampionatu u glavnom gradu Gruzije ličnim rekordom od 1:51,98 minuta, koji mu je bio dovoljan za drugo mjesto. Učenici Rifata Zilkića >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << su drugog dana takmičenja ostvarili tri pobjede. Amela Terzić slavila je na 800 metara sa 2:07,09 minuta, dok su na 5.000 metara bez premca bili Teodora Simović (17:03,70) i Haris Ajdarević (16:45,02). Prvog dana, Bibić je bio najbolji na 1.500 metara sa 3:49,45, na istoj deonici pobijedila je Simovićeva sa 4:31,27, a Ajdarević je na 3.000 metara zauzeo drugo mjesto vremenom od 9:18,28 minuta. Takmičenje u Kragujevcu bodovano je i kao Finale Kupa centralne Srbije i Pojedinačno prvenstvo centralne Srbije. (Rtvnp)
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Kragujevac

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Visok nivo biciklista Trnave

Izvor: SandzakPress.net, 24.Maj.2016, 13:46

Novi Pazar – Biciklisti Trnave osvojili su prvo mjesto u ekipnoj konkurenciji kadeta na trećem Kupu Srbije u planinskom biciklizmu u Kragujevcu, Admir Kolašinac je u tom uzrastu pojedinačno bio drugi, a Semir Čašić šesti. Nemin Ćatović zauzeo je treće mjesto kod mlađih kadeta, a Rešad...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.