Advokat: Odlazim ako ne odemo na EP

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Okt.2011, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Advokat: Odlazim ako ne odemo na EP

Selektor reprezentacije Rusije Dik Advokat rekao je da će otići sa te funkcije, ukoliko se ekipa ne kvalifikuje na Evropsko prvenstvo 2012. godine.

Za mene će cela priča biti gotova, ako ne odemo na završni turnir. Nema smisla ostajati na funkciji, ako ne ostvarim cilj. Takav je i bio dogovor sa ljudima iz fudbalskog saveza Rusije – rekao je Advokat holandskim medijima.
Selekcija Rusije trenutno zauzima prvo mesto u B grupi kvalifikacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << sa dva boda više od drugoplasirane Republike Irske.
Sve je u našim rukama i to je najvažnije u ovom trenutku – dodao je holandski stručnjak.
Advokat je na mesto selektora Rusije došao u leto prošle godine i tada je potpisao ugovor do 2014. U poslednje dve kvalifikacione utakmice reprezentacija Rusije igra protiv Slovačke i Andore.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.