Zvezde šokirane zbog Bregzita!

Izvor: Blic, 25.Jun.2016, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde šokirane zbog Bregzita!

Nakon istorijskog referenduma kojim je Velika Britanija istupila iz Evropske unije neki od njihovih najvećih zvezda javno su izrazili svoje žaljenje ali i zabrinutost zbog ovakvog ishoda glasanja.

Nekadašnji frontmen benda Blur, Dejmon Albarn kao i indi pop grupa Bastille na svojim nastupima na Glastonberi festivalu nisu krili koliko su razočarani odlukom svojih sunarodnika da napuste EU. Bastille su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << reči svog najvećeg hita “Pompeii” promenili kako bi ukazali na lošu situaciju koja čeka Britaniju, a pevač Smith je odluku Velike Britanije da istupi iz EU nazvao “najgorom vesti koju je mogao da zamisli”. Slično je reagovala i Elli Goulding.

- Iskreno verujem da je ovo jedna od najstrašnijih stvari koja se desila za mog života. Osećam strah koji nikada do sada nisam osetila - napisala je popularna Eli na svom Tviter nalogu.

I truly believe this is one of the most devastating things to happen during my lifetime. I felt a fear I've never felt this morning.

Slične poruke poslala je i autorka romana o Hariju Poteru. Od komentara da “nikada nije poželela da ima magične moći više nego sada” do podsećanja da će se sada i Irska odlučiti na isti referendum Dž. K. Roling je bila među najglasijima u svom negodovanju, baš kao u Coldplay koji su poručili da ova odluka ne reprezentuje njihovo mišljenje kao ni želje ljudi njihove generacije.

Da li će Bastille i Ellie Goulding izraziti negodovanje povodom referenduma da Velika Britanija izađe iz EU i na EXIT festivalu, ostaje nam da vidimo u četvrtak, 7. jula.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.