Zarif: Evropa pruža utočište teroristima

Izvor: Večernje novosti, 08.Jan.2019, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zarif: Evropa pruža utočište teroristima

Iranski ministar spoljnih poslova, Mohamad Džavad Zarif izjavio je danas da sankcije Evropske unije protiv Teherana zbog navodnih planova o napadima u Evropi neće Evropu osloboditi odgovornosti za pružanje utočišta teroristima Iranski ministar spoljnih poslova, Mohamad Džavad Zarif izjavio je danas da sankcije Evropske unije protiv Teherana zbog navodnih planova o napadima u Evropi neće Evropu osloboditi odgovornosti za pružanje utočišta teroristima. "Evropljani, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << uključujući Dansku, Holandiju i Francusku, pružaju utočište MEK-u", napisao je Zarid danas na Tviteru, prenosi Rojters uz pojašnjenje da se naziv MEK odnosi na iransku opozicionu grupu Mudžahedin-e-Halk, koja je u egzilu.PROČITAJTE JOŠ: Iran komšijama: Ne podstičite nemire u našoj zemlji Evropska unija je danas zamrzla sredstva iranske obaveštajne jedinice i dva člana njenog osoblja, dok je Holandija optužila Iran za dva ubistva na njenom tlu i pridružila se Francuskoj i Danskoj u optužbama da Teheran planira druge napade u Evropi, navodi britanska agencija.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Teheran ne prekida svemirski program bez obzira na američka upozorenja

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2019, 18:22

Ministar spoljnih poslova Irana Muhamed Džavad Zarif komentarisao je nedavne izjave o Iranu američkog državnog sekretara Majka Pompea i savetnika američkog predsednika za nacionalnu bezbednost Džona Boltona kritikujući ponašanje američkih zvaničnika i poredeći ih sa progoniteljima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.