Vučić se sastao sa Hanom: Razgovarali smo o agendi rasta EU FOTO

Izvor: B92, 16.Feb.2024, 14:32

Vučić se sastao sa Hanom: "Razgovarali smo o agendi rasta EU" FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se u Minhenu sastao sa evropskim komesarom za budžetska pitanja Johanesom Hanom.

On se nakon susreta obratio na Instagramu.

"Odličan sastanak sa Johanesom Hanom, poznavaocem naših regionalnih prilika, koji je bio svedok brojnih izazova na dugom putu napretka Srbije i zemalja Zapadnog Balkana ka članstvu u EU za koje se svesrdno zalagao.

Razgovarali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo o agendi rasta EU za Zapadni Balkan, kao planu koji je namenjen ekonomskom rastu regiona, ubrzanju reformi i ulaganju koje može u znatnoj meri da unapredi proces proširenja i naše članstvo u EU, posebno imajući u vidu dosadašnje investicije EU u Srbiji, kao i velike planove razvoja na kojima već radimo, a u kojima vidimo i značajno učešće Evropske unije, kao jednog od krunskih ekonomskih partnera Srbije", napisao je Vučić.

Pročitajte još:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.