Izvor: RTS, 08.Feb.2022, 17:53

Vučić sa Mišelom o posvećenosti Srbije reformama

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom koji mu je čestitao na napretku koji je Srbija ostvarila na evropskom putu otvaranjem klastera.
Predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel je, u razgovoru sa predsednikom Srbije, pohvalio posvećenost reformama koja se, kako je rekao, pokazala i na referendumu o promenama u pravosuđu, saopštila je pres služba predsednika.
Vučić je istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da Srbija ozbiljno pristupa nastavku reformskog procesa s ciljem pridruživanja Evropskoj uniji.
Zahvalio je evropskom zvaničniku na podršci koju iskazuje našoj zemlji, kao i na angažovanju Brisela u različitim zajedničkim infrastrukturnim projektima.
Vučić i Mišel su razgovarali i o regionalnoj situaciji, uz jasno isticanje opredeljenosti Srbije za politiku mira i saradnje na Zapadnom Balkanu.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šarl Mišel čestitao Vučiću na napretku koji je Srbija ostvarila na evropskom putu

Izvor: Danas, 08.Feb.2022

Predsednik Saveta Evropske unije Šarl Mišel čestitao je danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na napretku koji je naša zemlja ostvarila na evropskom putu otvaranjem klastera i pohvalio posvećenost reformama, koja se pokazala i na referendumu o promenama u pravosuđu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.