Vučić: Očekujem dug i težak dan u Briselu

Izvor: Večernje novosti, 29.Jun.2015, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Očekujem dug i težak dan u Briselu

BRISEL - U Briselu je počeo sastanak delegacije Vlade Srbije, koju predvodi premijer Aleksandar Vučić, i predstavnika privremenih institucija iz Prištine, uz posredovanje visoke predstavnice EU za spoljnu i bezbednosnu politiku Federike Mogerini. Prethodno su Vučić i članovi srpske delegacije odvojeno razgovarali sa Mogerinijevom i njenim timom. Srpski premijer rekao je, posle tog razgovora, da očekuje dug i težak dan u Briselu. Visoka predstavnica je imala i odvojeni razgovor sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << kosovskom delegacijom. Kao i prošle nedelje, razgovori će se voditi o četiri krupna pitanja: Zajednici srpskih opština (ZSO), telekomunikacijama, energetic i "Parku mira" na mostu koji povezuje severni i južni deo Mitrovice.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastavak pregovora u Briselu

Izvor: Vostok.rs, 29.Jun.2015

29.06.2015. -..U Briselu je počeo sastanak delegacije Vlade Srbije, koju predvodi premijer Aleksandar Vučić, i predstavnika privremenih institucija iz Prištine, uz posredovanje visoke predstavnice EU za spoljnu i bezbjednosnu politiku Federike Mogerini...Prethodno su Vučić i članovi srpske delegacije...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.